Slider

VVV Cadeaukaarten

Ontdek de verschillende mogelijkheden die de kaarten hebben. Een cadeau, een heerlijk etentje (dinercheque) of het leukste cadeau in het donker (bioscoopcadeau). Hiermee geef je altijd een cadeau naar eigen wens. De cadeaucards zijn te bestellen en te koop bij de VVV, de cadeaubonnenwinkel van Nederland! 

VVV Cadeaukaart
De nieuwe VVV Cadeaukaart is de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon. Besteedbaar van winkel tot web. Het grootste aanbod van winkels, wellness, musea, pretparken, dierentuinen, goede doelen, webshops etc. Het saldo op de kaart is in delen te besteden. Veilig en vertrouwd. De VVV Cadeaukaart is standaard verpakt in een cadeaumapje. Om het cadeau nog feestelijker te maken kun je kiezen uit meerdere cadeaumapjes. 

VVV Dinercheque
Met de VVV Dinercheque kun je terecht bij meer dan 2.250 restaurants. Van bistro tot sterrenrestaurant en altijd bij jou in de buurt. De VVV Dinercheque is vijf jaar geldig met als ingangsdatum het moment van aankoop. Het tegoed op de cadeaukaart hoeft niet in een keer besteed te worden. Het restant saldo kun je een andere keer gebruiken. De VVV Dinercheque is standaard verpakt in een gratis luxe cadeaudoosje.

BioscoopCadeau
BioscoopCadeau voor Pathé en andere bioscopen. Filmticket voor een reguliere voorstelling.
Bioscoopcadeau is één jaar geldig na de aankoopdatum. Bioscoopcadeau wordt standaard verpakt in een cadeauenvelop. Kijk op www.bioscoopcadeau.nl voor het aanbod van deelnemende bioscopen.

Podium cadeaucard
Met de Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten, van musical tot ballet en van pop tot klassiek. De Podium Cadeaukaart wordt door ruim 250 Nederlandse podia geaccepteerd. Het kaartsaldo van de Podium Cadeaukaart is onbeperkt geldig en kan in een keer of in delen worden besteed. Om de kaart een extra feestelijk tintje te geven kun je kiezen uit diverse cadeaukaarten of een feestelijk cadeaudoosje.

VVV Lekkerweg cadeaukaart
VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is vijf jaar geldig met als ingangsdatum het moment van aankoop. Het tegoed op de cadeaukaart hoeft niet in een keer besteed te worden. Het restant saldo kun je een andere keer gebruiken. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is standaard verpakt in een gratis luxe cadeaudoosje.